L’ajuntament de Moncofa sol.licita un conveni per poder dotar de gespa artificial al camp de futbol municipal

381
L’Ajuntament de Moncofa ha sol·licitat un conveni singular a la Diputació Provincial de Castelló per poder dotar de gespa artificial al camp de futbol municipal. 

Sobre això, Francisco Cueco (Regidor d’esports de l’ajuntament de Moncofa) assenyala que “el que pretenem amb aquest conveni és que la institució provincial formi part d’aquest projecte i que pagui costat de l’ajuntament part d’aquestes obres. Es tracta d’una manera de donar viabilitat a aquesta actuació tan necessària per a la nostra població “. 

No obstant això, Jaime Picher (Alcalde de Moncofa) està a l’espera de rebre una contestació per part de presidència de la Diputació Provincial davant la sol·licitud d’una reunió amb el seu president, Javier Moliner, per tractar aquest assumpte. 

Des de l’Ajuntament de Moncofa, en concret des de la regidoria d’esports, s’està treballant en diferents projectes enfocats a potenciar diferents modalitats esportives i l’hàbit en la pràctica d’activitats físiques. 

No obstant això, el regidor d’esports, Francisco Cueco, manifesta que “l’equip de govern és coneixedor de les mancances i necessitats en matèria de l’esport local, com és la urgència de canviar la gespa del camp de futbol municipal per un altre artificial. Una actuació que estem gestionant