L’Ajuntament de les Useres continua amb la seva política de millora i embelliment del nucli urbà del municipi

80

L’Ajuntament de les Useres continua amb la seva política de millora i embelliment del nucli urbà del municipi per al que ja ha adjudicat, i es troba executant, quatre importants obres amb la col·laboració econòmica de la Diputació Provincial, a través del seu Pla Provincial d’Obres i Serveis (POIS) o del Pla d’Eficiència Energètica, entre d’altres.

Així, en breu es procedirà a la reposició del paviment del carrer Sant Antoni, i que serà de formigó imprès acolorit, seguint el mateix estil que el ja utilitzat per altres vies del nucli urbà reformades anteriorment, com és el cas del carrer Oms i Nou, “amb l’objectiu d’unificar a nivell estètic la localitat”. Aquesta obra tindrà un pressupost de 45.000 euros.

A més, també s’ha adjudicat a l’empresa Pavasal la pavimentació del Camí Tancaes i el Camí Foia Estreta. Cada obra té un import de 20.000 euros i sumen més de dos quilòmetres.

L’Ajuntament també anuncia una altra inversió de 20.000 euros per a la instal·lació d’enllumenat públic a les masies disseminades pel terme municipal, i per al que l’Ajuntament de Les Useres seguirà apostant per fanals solars equipades amb lluminàries de led “amb l’objectiu de ser el més respectuosos possibles amb el medi ambient “, afirma l’alcalde de Les Useres, Jaime Martínez, que subratlla que també està en marxa una altra nova fase de millora i eficiència energètica a la localitat, i que passa per la substitució d’una nova tanda de les antigues lluminàries dels fanals per unes noves tipus led, de major potència, menor consum energètic i més sostenibles mediambientalment.

camins rurals

A aquestes obres se sumen els treballs de manteniment i adequació dels camins rurals que ve duent a terme al llarg de tot l’any el consistori, en molts casos en col·laboració amb la Diputació de Castelló. Només en l’última tanda de les últimes setmanes, el consistori ha invertit més de 10.000 euros i s’han millorat més de 10 quilòmetres de pistes. Així mateix, i amb l’ajuda de la maquinària de la Diputació, també s’han desbrazado desenes de quilòmetres a les pistes forestals i camins rurals del municipi.

“Amb aquestes obres, millorem la imatge de les Useres, però també el trànsit i l’accessibilitat de vehicles i vianants”, explica Martínez, que puntualitza que l’objectiu de l’equip de govern que presideix és que el municipi “sigui, cada vegada un poble més agradable i acollidor, tant per als veïns com per als visitants que arriben al municipi atrets per la qualitat dels nostres vins, les nostres antiquíssimes tradicions o la bellesa dels nostres paisatges naturals “.