L’Ajuntament de les Coves de Vinromà ha iniciat els treballs de poda dels arbres del nucli urbà

74

L’Ajuntament de les Coves de Vinromà ha iniciat els treballs de poda dels arbres del nucli urbà de la població per mantenir-los en bon estat, així com per evitar riscos i molèsties a les façanes.

Els operaris de l’Ajuntament s’estan encarregant d’aquesta actuació que ha començat per l’avinguda Catalunya i que en els pròxims dies posarà especial èmfasi a la plaça Cervantes, que acollirà la Fira de Nadal a principis de desembre. El Camí Cementeri, la zona del Poliesportiu o el Camí Nou són altres dels punts en què l’activitat serà més intensa per la quantitat d’exemplars.

Els treballs, que duraran dos mesos aproximadament, consisteixen en la poda i retirada de totes aquelles branques innecessàries que, a més de contribuir a la bona salut de l’arbrat, eviten riscos de caiguda de branques i contribueixen a la bona imatge dels carrers del municipi.

L’alcaldessa de Les Coves de Vinromà, Mònica Ens, ha assenyalat que “dedicarem prop de 2 mesos a la cura dels arbres del municipi, ja que no només són tasques necessàries per al seu bon estat, sinó que considerem que els nostres carrers han de presentar una imatge adequada a veïns i visitants “.