L’Ajuntament de les Coves de Vinromà ha donat a conèixer els resultats del concurs de la portada del programa de festes

468
L’Ajuntament de les Coves de Vinromà ha donat a conèixer els resultats del concurs de la portada del programa de festes, organitzat per la Fundació Docent Privada en col·laboració amb el consistori del municipi, que ha recaigut en el treball presentat per Dora Villaplana Muñoz.

Tal com indiquen les bases del concurs, una comissió formada per membres de la Fundació Docent Privada, la Comissió participativa de festes, l’AMPA, l’Associació de la Joventut Covarxina i un fotògraf han triat la proposta guanyadora, d’entre un total de 8 treballs presentats.

Una de les particularitats del certamen d’enguany ha estat la temàtica del cartell, que s’ha dedicat al centenari de la Valltorta, de manera que la proposta guanyadora recrea un conjunt d’arquers i animals.

El lliurament del premi, dotat en 250 euros, es realitzarà durant els actes programats a les festes patronals d’agost.

L’alcaldessa de les Coves de Vinromà, Mònica Ens, ha agraït a tots i totes la seva participació en el concurs i ha destacat que “ja tenim portada per al programa, la qual va a presentar a la ciutadania els actes preparats per a les festes d’agost . La nostra enhorabona a la seva autora “.