L’ajuntament de l’Alcora prioritza per a aquest any, la seva xarxa de proveïment d’aigua potable

406
L’Ajuntament de l’Alcora prioritza per a aquest any 2015 la millora de la xarxa de proveïment d’aigua potable en la qual invertirà 363.000 euros, per evitar que es repeteixin episodis com el que va tenir lloc el passat mes de setembre.

Després dels problemes de subministrament d’aigua que va patir Alcora a finals d’estiu, a causa de la sequera, l’Ajuntament va ser coneixedor de les deficiències que presenta la xarxa d’abastament d’aigua potable.

Per aquest motiu, en el pressupost de 2015 es contempla una important partida per a escometre les millores que requereix aquesta infraestructura.

En l’actualitat, algunes zones del nucli urbà presenten problemes en pressió la pressió de l’aigua. Per això, cal instal·lar una canonada d’impulsió amb l’objectiu de dotar d’una pressió adequada a tota la població.

Les obres de millora implicaran, inevitablement, molèsties als veïns, ja que s’actuarà sobre alguns carrers principals. Des del consistori alcorino es procurarà que aquestes siguin les mínimes possibles, habilitant recorreguts alternatius per al trànsit rodat.

Cal recordar que l’Ajuntament ja va invertir més de 200.000 euros en el condicionament del pou Mas de reptar i en la millora de connexions entre el dipòsit general de l’Alcora i el dipòsit de pedania de la Foia.

Finalment, Merche Mallol (alcaldessa de l’Alcora) ha manifestat: “Per a nosaltres és una prioritat la millora de la xarxa d’aigua potable per garantir l’abastament a les cases. Fins que no ens trobem amb el problema de setembre, desconeixíem la situació real d’aquesta infraestructura. Com govern responsable hem de prioritzar, i així ho farem, aquesta actuació que permeti un rendiment al 100% de les instal·lacions “.