L’Ajuntament de l’Alcora du a terme una remodelació del centre urbà

101

L‘Ajuntament de l’Alcora ha començat aquesta setmana un “ambiciós” projecte que inclou la remodelació i millora de la plaça de l’Ajuntament i de la plaça del Convent, i dels carrers Sant Francesc i Arquebisbe Gasch.

“Es tracta del major projecte urbanístic escomès al municipi en les últimes dues dècades”, explica el regidor d’Urbanisme, Samuel Falomir, i el seu principal objectiu és “solventar els problemes d’accessibilitat i mobilitat que hi ha en l’actualitat i millorar la seguretat viària”.

L’alcalde, Victor Garcia, el regidor d’Urbanisme, Samuel Falomir, i la regidora d’Ocupació, Nuria Sánchez, han visitat aquest matí les obres de remodelació de la plaça del Convent, on s’ha iniciat el projecte.

“Aquesta plaça es farà per als vianants, per la qual cosa es millorarà considerablement l’accessibilitat i la seguretat. A més, contempla una zona d’aparcaments en bateria”, expliquen.

Una altra de les actuacions que es van a dur a terme dins d’aquest projecte és la remodelació de la plaça de l’Ajuntament: “És necessari actuar en aquesta plaça per tal de solventar els problemes de filtracions d’aigua que existeixen en l’actualitat i que fan que el soterrani de l’Ajuntament estiga apuntalat. A més “amb aquesta actuació es crearà un espai més obert i funcional, en el qual poder realitzar moltes més activitats”.