L’ajuntament de la Vall d’Uixó adquereix un nou vehicle per a la policia local

127

L’Ajuntament de la Vall d’Uixó ha adquirit un nou vehicle 4 × 4 per a la Policia Local, amb una inversió de 40.000 euros en la modalitat de renting. L’alcaldessa, Tania banys, el regidor de Policia, Javier Ferreres, i l’intendent cap, Àngel Jiménez, han presentat aquest model que millorarà l’eficiència i el servei que es presta, renovant els mitjans amb els quals treballen els agents per garantir la seguretat de la ciutat.

Ferreres ha assenyalat que “després de molts mesos preparant el plec de condicions, perquè el treball en l’administració pública comporta realitzar molts tràmits, ja és una realitat que segueix en la línia de modernitzar la Policia Local que estem impulsant”.

En aquest sentit, l’alcaldessa ha explicat que “no es tracta només d’adquirir un vehicle, sinó que cal retolar, instal·lar els llums i adaptar tota la infraestructura interior als sistemes d’informació i de comunicació que utilitzen els agents en el seu dia a dia per estar al costat dels nostres veïns i veïnes “.

En aquests 16 mesos l’actual equip de govern ha realitzat diverses millores en la Policia Local, com la compra d’armilles antibales, pistoles elèctriques, la creació de la unitat de barri i la implantació d’un nou sistema informàtic que inclou tablets “per agilitzar tots els tràmits que realitzen els agents “, ha destacat banys.

L’edil ha afirmat que “parlar de seguretat ciutadana no és el que fa el Partit Popular desprestigiant als professionals de la Policia Local, sinó apostar per ella amb inversions que millorin el servei com estem fent ara”. Mentre en vuit anys el PP “va limitar tots els recursos i no va augmentar la plantilla ni en un sol agent”.

Banys ha afegit que “els números ens avalen i estem per sota de les xifres de delinqüència d’altres ciutats amb el mateix o similar nombre d’habitants”. Així, per finalitzar ha posat èmfasi que “tenim agents molt professionals que vetllen perquè la Vall d’Uixó sigui una ciutat tranquil·la i segura, malgrat el que diu el PP”.