L’ajuntament de Castelló torna a convocar el concurs de fotografia “Calendari Natural 2015”

413
El regidor de sostenibilitat Gonzalo Romero ha explicat que “aquesta iniciativa té com a objectiu posar en valor aquells racons més emblemàtics del nostre terme municipal i ressaltar el millor dels valors naturals de la ciutat de Castelló”.

“Un concurs obert a tota la ciutadania i en el qual poden participar tots els nostres veïns i veïnes, majors d’edat, i que vulguin presentar fotografies de llocs de la nostra ciutat que mostrin aquesta bellesa i aquests valors naturals i estètics als quals ens referim” , ha assenyalat.

El regidor ha recordat que “aquest concurs de fotografia, triarà una instantània per cada mes de l’any. Fotos que serviran per confeccionar el ‘Calendari Natural 2016’. I com en edicions anteriors hi haurà diferents fases per triar cada un dels mesos: hivern, primavera, estiu i tardor “.

“En aquests moments, ja es poden presentar les fotografies corresponents a aquesta fase de ‘hivern’, fins al proper 20 d’abril”, ha insistit.

Gonzalo Romero també ha apuntat que “el termini per a la presentació en la fase primavera, finalitzarà el 6 de juliol, el de l’estiu fins a l’1 d’octubre i el d’hivern fins al 18 de novembre”.


PREMIS


El responsable de l’àrea de Sostenibilitat també ha volgut assenyalar que “com cada any, també hi haurà interessants premis en metàl·lic, repartint fins a 1.600 euros. Així, cada fotografia premiada es durà 100 euros, més dos premis especials a la millor foto i també a la millor foto realitzada per un fotògraf jove, fins a 35 anys “.

Romero també ha aclarit que “es poden presentar un màxim de tres fotografies per persona i fase, no acceptant fotografies modificades o fotomuntatges”.

PRESENTACIÓ DE LES FOTOS

Les fotos han de tenir una mida mínima de 2 megues i un màxim de 5 megues i s’han de remetre, juntament amb les dades personals, via correu electrònic a medioambiente@castello.es, a més del model de sol·licitud que es pot trobar al ‘Portal de la Ciutadania ‘, en l’apartat de’ Tràmits ‘. També es pot fer, de manera presencial o enviant un correu ordinari les fotos en un CD als Serveis Agraris Municipals, a l’avinguda del Lledó, 16, en horari de 9h a 16h.

L’edil ha comentat que “el jurat que decidirà estarà compost, com cada any, per prestigiosos fotògrafs de diferents mitjans de comunicació de la nostra ciutat”.

“Des d’aquí, volem convidar a que, com cada any, siguin molts els veïns i veïnes de la nostra ciutat que vulguin participar i presentar les seves fotos a aquest concurs de fotografia ‘Calendari Natural 2015’. Un concurs que, creiem, serveix també per estrènyer el llaç entre la ciutadania i el nostre entorn natural “, ha assenyalat.

Gonzalo Romero també ha destacat que “el ‘Calendari Natural’ que impulsa la regidoria de Sostenibilitat de l’Ajuntament de Castelló és un exemple de l’estima que els veïns i veïnes de Castelló tenen cap a aquests racons que van des de la Penyeta Roja o la Magdalena a Columbretes , des del Molí de la Font al Pantà de Maria Cristina i arreu de la ciutat on es pugui apreciar la bellesa de la naturalesa del nostre terme municipal “.

Finalment, l’edil ha animat “a que siguin molts també els que s’animin a participar en aquesta primera fase de ‘hivern’ que, recordem, finalitza el proper dilluns 20 d’abril”.