L’Ajuntament de Castelló programa un taller gratuït i intensiu per impulsar idees de negoci i fomentar l’emprenedoria

232

INFORMACIÓN Y FOTO EXTRAIDAS DEL PERIÓDICO WWW.CASTELLONINFORMACION.COM

L’Ajuntament de Castelló continua amb la seva aposta per donar suport al emprenedoria, promoure la creació de noves empreses i potenciar el talent ciutadà. Una de les noves activitats que el servei municipal d’emprenedoria ha programat per assessorar als que vulguin dur a l’acció un projecte és la convocatòria del taller ‘De la idea al pla d’empresa’, en què els assistents treballaran la seva idea, aplicant eines de creativitat, innovació, disseny i comunicació.

La jornada, de caràcter gratuït, tindrà lloc el dimecres dia 4 a l’edifici CIES, ubicat al carrer Lituània (Ciutat del Transport). Durant vuit hores, de 9:00 a 18:00 hores, els participants tindran l’oportunitat de rebre un micromáster ràpid i intensiu, on, a través de dinàmiques individuals i grupals i una metodologia consistent en accions transformadores, aprendran aplicar a la seva idea tècniques de design thinking, storytelling o pensament lateral.

El curs, organitzat per Road4world i impartit per l’escriptor i comunicador Martín Garrido, permetrà als assistents gaudir d’una experiència d’innovació i creativitat que els portarà a generar impacte social i al rendibilitzar el seu projecte. I no només està dirigit als emprenedors que vulguin enlairar la seva idea, sinó també a desocupats amb ganes de muntar el seu propi negoci o joves a la recerca d’un futur laboral.

Les places són limitades, de manera que tots els interessats s’han d’inscriure amb antelació al taller a través de la pàgina web.

El consistori reafirma, així, la seva aposta per proporcionar una formació específica per activar idees d’emprenedoria, definir una estratègia i incrementar les opcions d’èxit. No en va, els serveis tècnics especialitzats han assessorat durant l’últim any a més de 100 persones i 30 empreses.