L’ajuntament de Castelló organitza una jornada amb la finalitat de despertar el gen emprendedor entre els jovens

69

El Servei d’Emprenedoria de l’Ajuntament de Castelló, una iniciativa promoguda per la Regidoria d’Impuls de l’Activitat Econòmica dins el Pla Estratègic d’Ocupació, ha organitzat el primer Taller Despertar Emprenedor “amb l’objectiu d’incentivar l’emprenedoria, donar suport a les persones que tenen les seves pròpies idees de negoci i afavorir les oportunitats laborals “, segons ha destacat la regidora Patricia Porta.

Més de 20 persones interessades a emprendre un negoci més d’alumnat de la llançadora d’ocupació han participat en aquesta jornada intensiva en la qual han treballat dinàmiques de grup, tècniques de motivació i s’ha realitzat assessorament en emprenedoria. “Una sessió pensada per despertar el talent, animar a l’emprenedoria i que ha tingut un enfocament molt actiu i vivencial”, ha detallat la regidora. A més, també ha servit per recordar-los altres serveis municipals als quals poden acudir si segueixen endavant amb els seus projectes com el viver d’empreses o la cooperativa d’emprenedors beta.coop.

La responsable de l’àrea d’Impuls de l’Activitat Econòmica ha recordat que “aquest Servei d’Emprenedoria adscrit a l’Agència de Desenvolupament Local (ADL) s’ha posat per primera vegada en marxa aquest any i ofereix a les persones que tenen una idea de negoci la informació necessària per dur-lo a la pràctica si és viable “. A més, també se’ls informa dels passos a seguir per a la posada en marxa de la seva idea de negoci i se’ls ofereix un acompanyament personalitzat.

“Amb aquest taller es despertarà vostre interès per emprendre i us mostrarà una possibilitat, que potser no hagueu contemplat, alhora que intentarem que sigui amè”, ha apel·lat l’edil Patricia Porta, que ha convidat a qualsevol persona interessada en posar en marxa la seva pròpia experiència empresarial contactar amb el Servei d’emprenedoria.

Des de la Regidoria d’Impuls de l’Activitat Econòmica i Ocupació estem apostant amb força en polítiques d’ocupació i emprenedoria, perquè pensem que al nostre territori hi ha molt talent, i la via d’emprendre pot ser una bona opció per a algunes persona “, ha defensat.