L’ajuntament de Castelló demana a David Cruz un pla de viabilitat que asegure el futur del CD Castelló

114

Nou comunicat. Ara un altre de l’Ajuntament de Castelló. Segons el qual, l’alcaldessa de la capital de la Plana, Amparo Marco; la vicealcaldessa, Ali Brancal, i el regidor d’Esports, Enric Porcar, han mantingut aquest dimecres una reunió amb el president del Castelló per abordar la situació del club, per el que ve succeint des de fa just una setmana a dia d’avui.

Segons s’informa, Amparo Marco ha demanat a David Creu que presenti a l’ajuntament un pla de viabilitat del club, una proposta seriosa i responsable, que sanegi els comptes i garanteixi el futur del Castelló perquè “volem el millor per al nostre equip, que vagi ascendint de categories en un ambient de tranquil·litat i que la gent acudeixi al camp a veure el seu equip amb il·lusió “, ha explicat l’alcaldessa.

Hi haurà ampliació de capital social

Per la seva banda, David Cruz ha avançat a les autoritats municipals que a la junta ordinària del mes de desembre es plantejarà una ampliació del capital social de l’entitat i que, si cal, està disposat a cedir la seva posició de soci majoritari i apartar-se del consell d’administració del Castelló. El president també ha explicat que “pels temps jurídics i perquè el club ho necessita, ara és el moment de realitzar aquesta ampliació de capital”.

Tant Marc, Brancal i Porcar com Creu han coincidit en la necessitat de rebaixar la tensió social existent sobre tot el que envolta l’equip de futbol de la ciutat. En aquest sentit l’alcaldessa ha lamentat les actituds i els incidents ocorreguts diumenge passat, ha demanat respecte “tant per als representants del club com per a l’afició” i ha indicat que “l’insult no ha de ser una forma de protesta”.

L’alcaldessa, Amparo Marco, ha reiterat que “l’ajuntament està amb el Castelló. L’equip representa a la nostra ciutat per tot el país i és un dels nostres emblemes, per això estem treballant per garantir la seva continuïtat entre tots i aconseguir que aquesta situació arribi a bon port “.