L’ajuntament de Castelló anima als comerços de Castelló a sumar-se a la campanya de recolçament al CD Castellon

429

La regidora de Comerç, Carmen Albert, ha anunciat que “des de l’Ajuntament de Castelló anem a donar suport a la campanya d’adhesió del comerç de la ciutat al CD Castelló”.

Albert ha explicat que “com ja vam fer amb la iniciativa que incloïa el suport de ‘Centre Ciutat Castelló’, volem fer partícips a la resta de comerços de la campanya ‘Cadires Torre Marató’, que simbolitza l’adhesió del sector comercial de la nostra ciutat”.

“Així, s’ha posat de manifest en una trobada a l’Ajuntament on també han estat presents l’Alcalde, Alfonso Bataller, el president del CD Castelló, David Cruz, i representants dels comerciants “, ha assenyalat la regidora.

La regidora ha fet èmfasi que “el club albinegre és, com el nostre comerç, un dels patrimonis més importants de la nostra ciutat. I tota la societat castellonenca està demostrant el seu suport a un equip que compta amb gairebé 93 anys d’història “.

Carmen Albert ha explicat que “la campanya ‘Cadires Torre Marató’ converteix els comerços de Castelló en abonats col·laboradors de l’equip albinegre, amb interessants promocions i descomptes, a més de promocionar els establiments adherits a través dels seus principals canals de comunicació, com premsa , ràdio o Xarxes Socials “.

Finalment, la regidora s’ha mostrat convençuda que “el CD Castelló anirà assolint els reptes que tingui per davant. El primer d’ells, el que està esperant també tota la família ‘orellut’, és la de l’esperat ascens a Segona B. Amb el suport del nostre comerç, institucions com l’Ajuntament i sobretot per la seva gran afició, ho podem aconseguir “.