L’Ajuntament de Cabanes ha començat a treballar en un pla integral per rehabilitar l’entorn de Torre La Sal

75

L’Ajuntament de Cabanes ha començat a treballar en un pla integral per rehabilitar l’entorn de Torre La Sal. Una de les platges verges més visitades per turistes estrangers i nacionals, envoltada de càmpings i apartaments turístics, es troba en un estat deplorable per la inacció l’anterior equip de govern del Partit Popular. L’alcaldessa i regidora de Turisme, Virginia Martí, assegura que l’estat en què es van trobar Torre la Sal a l’entrar a l’Ajuntament en plena temporada turística és propi “d’un govern apàtic que no va fer res per mantenir la platja i el poblat en condicions “.

Les primeres accions de l’actual equip de govern han anat encaminades al condicionament del passeig marítim davant del poblat; s’ha reparat el sistema de regadiu dels jardins, s’han segat les herbes que creixien sense control i ara s’està treballant els accessos i en la reparació de la passarel·la de fusta amb una inversió de 6.000 euros. “A partir d’ara, totes les estructures de fusta rebran tractament anual amb oli de ricí per evitar els problemes que estem patint”.

Martí també s’ha reunit amb la Direcció General de Costes per traslladar-los la necessitat de recuperar les dunes que envolten la platja i a través de les quals transcorre la passarel·la. “Hem demanat que un tècnic de Costes vingui a conèixer de primera mà la problemàtica de les dunes per començar a treballar en l’eliminació de plantes invasores i la recuperació de les autòctones”. L’objectiu és que la temporada turística que ve comenci amb la platja i el poblat en condicions.