L’ajuntament de Borriana va habilitar anit un alberg a la Llar Fallera, per allotjar a residents de l’àrea de Sant Gregori

465
L’Ajuntament de Borriana, en coordinació amb la Generalitat Valenciana i Creu Roja, ha habilitat un alberg a la Llar Fallera amb capacitat per a 75 persones. 

De fet, aquest alberg ha estat habilitat per allotjar, de forma preventiva, a residents a l’àrea de Sant Gregori durant aquesta nit. 

Així mateix, cal comentar a més, que les pluges persistents, les escorrenties naturals de diversos barrancs i el desbordament de sèquies han inundat parcialment aquesta zona i alguns immobles habitats per aquestes persones, i també dificulten l’accés a la mateixa en vehicle, de manera que , de manera preventiva i davant la possibilitat de més precipitacions i un aïllament, s’ha adoptat aquest protocol. 

Finalment queda afegir, que la Policia Local, juntament amb Creu Roja, han traslladat ja aquest migdia a 23 persones a l’edifici polifuncional del Grau, on han rebut menjar i atenció, i aquestes mateixes persones passaran la nit a la Llar Fallera, així com el resta dels residents a Sant Gregori afectats.