L’ajuntament de Betxi crea a la web de l’ajuntament una completa guia del comerç local

637
L’Ajuntament de Betxí ha fet un pas més en el seu objectiu de col·laborar i dinamitzar el comerç local i generar activitat econòmica. Per a això, ha creat a la web de l’Ajuntament una completa guia del comerç local.

En aquest enllaç, (http://www.betxi.es/poble/guia_comer%C3%A7.asp) els veïns i visitants de Betxí, tots els potencials consumidors, poden consultar cadascun dels sectors d’activitat dels comerços de la localitat, entre els quals figuren forns / fleques, carnisseries, queviures, papereries, tèxtil-sabateries, ferreteries, basars, mobles, òptiques, joyerisa, drogueries i perfumeries … “En cada enllaç, el consumidor pot conèixer sobre un mapa la ubicació i també la resta de dades de contacte per a realitzar encàrrecs “, explica l’alcalde, Alfred Remolar. “Es tracta d’un compromís adquirit amb la ciutadania i que, amb la col·laboració dels establiments del municipi hem fet realitat”, diu Remolar.

Per últim, cal recordar, que les iniciatives econòmiques i d’ocupació de Betxí s’han situat al municipi entre les localitats amb menys taxa d’atur. “Encara que queda molt per fer, la tasca del Consell Econòmic Local, impulsat durant aquesta legislatura; l’aposta per la contractació d’empreses del municipi i la resta d’iniciatives de generació d’ocupació, així com l’aposta pel comerç local, com les Postres de Músic o la Ruta de la Tapa, estan donant bons resultats “. En aquest sentit, cal recordar que el restaurant Casa Ramon de Betxí ha resultat guanyador de la Ruta de la Tapa.