L’ajuntament de Benicàssim posa en marxa la consulta ciutadana dels pressupostos participatius

139

L’alcaldessa de Benicàssim, Susana Marqués, ha anunciat l’activació del procés de pressupostos participatius a partir de demà. “El resultat dels pressupostos participatius d’aquest exercici ha estat molt satisfactori. De fet, totes les propostes amb viabilitat municipal que es van fer per part dels veïns, van ser incloses en el pressupost general de l’ajuntament i en gairebé la seva totalitat, s’han executat a dia d’avui i amb tota certesa quedaran resoltes abans d’acabar l’any “.


Marquès ha explicat que “el departament econòmic de l’ajuntament està ja elaborant un document ferm sobre el qual començar a treballar el pressupost municipal. Ara s’estan confrontant les previsions d’ingressos i les despeses compromeses per poder abordar la disponibilitat econòmica de 2017. Un cop fet això, des de l’equip de govern iniciarem els contactes amb els portaveus per poder abordar la redacció del document definitiu amb el màxim consens ” .

Per això, ha dit l’alcaldessa “volem de nou prémer l’opinió sobre les prioritats tenen els veïns i quines són les seves necessitats en el seu entorn immediat que són els seus carrers, barris i urbanitzacions. Volem arribar amb la seva opinió a tots aquells projectes que, només ells tenen la sensibilitat de conèixer com millorar “.

Des de demà mateix i fins al proper 15 de novembre, qualsevol veïns de Benicàssim pot presentar, bé per correu electrònic (presupuestosparticipativos@benicassim.org) o bé per escrit a l’ajuntament, una sol·licitud de projecte per incloure en el pressupost municipal.