L’ajuntament de Benicassim homenatjaran als matrimonis que compleixin les seves bodes d’or durant la setmana del major

122

La regidora de gent gran, Vanessa Batalla ha informat dels actes que completen el programa de la Setmana del Major 2016 que tindrà lloc els dies del 2 al 6 de novembre.

Batalla ha assenyalat que “totes les activitats que vam impulsar per als nostres majors estan dirigides a fomentar l’envelliment actiu de les persones i per aquest motiu només programem accions lúdiques, sinó també cursos i tallers que vagin encaminats a millorar la qualitat de vida de la gent gran així com el seu paper dins de la societat amb els seus interessos i necessitats “.

De fet, com ha assenyalat la regidora, “aquest any hem donat resposta a una inquietud que ens havien manifestat moltes persones grans. Com avis tenen cura en moltes ocasions dels néts i s’han hagut de trobar amb situacions crítiques per incidents amb els petits. Per això s’ha programat una xerrada sobre primers auxilis de avis per a néts que serà impartida per la infermera Maria Tàrrega “.

Aquesta xerrada tindrà lloc el proper 2 de novembre a les 16:30 hores a la seu de l’associació de jubilats i pensionistes.

També com ha apuntat Vanessa Batalla, aquest any hem volgut oferir una novetat en la programació amb una sessió de risoteràpia amb Francis Monferrer el divendres 4 de novembre a les 17 hores també al centre de jubilats de la Garrofera.

Noces d’Or

Finalment, la regidora de gent gran ha repassat el programa per a la celebració del 50 aniversari de casament de parelles de Benicàssim. En aquest 2016 són un total de 6 dels matrimonis que celebraran les seves Noces d’Or.

Per a ells s’ha programat una missa en el seu honor perquè renovin els vots del matrimoni el dijous 3 de novembre. Aquest mateix dia, se’ls oferirà un sopar homenatge i, durant dos dies, dissabte i diumenge 5 i 6 de novembre, gaudiran d’un cap de setmana de relax al balneari de Cofrents amb ruta fluvial.