L’ajuntament d’Almenara redueix les infraccions penals en un 6,1% durant l’any 2016

166
El subdelegat del govern a Castelló, David Barelles, ha presidit al costat de la regidora d’Interior d’Almenara, Avelina Casanova, la junta local de seguretat del municipi. Barelles ha destacat que les dades estadístiques de delinqüència a la localitat “són positius amb un descens de les infraccions penals d’un 6,1% entre gener i octubre de 2016 respecte al mateix període de 2015”.

A més, segons ha destacat el subdelegat, l’esclariment dels delictes s’ha incrementat un 2%. Aquesta dada revela, ha assenyalat Barelles, “l’efectivitat de les tasques de prevenció i investigació de les Forces i Cossos de Seguretat de l’Estat”. Per això, ha lloat “l’excel·lent tasca de coordinació entre la Guàrdia Civil, la Policia Local i la Unitat Adscrita” en nom dels resultats, animant-los a “continuar per aquest camí de seguretat”.

En la reunió s’ha acordat, d’altra banda, iniciar els tràmits oportuns perquè l’Ajuntament es pugui adherir al Protocol de Violència de Gènere que permet una major col·laboració de la Policia Local del municipi en el seguiment de les víctimes.