L’ajuntament d’Almassora solicitarà a Reciplasa la reparació del cami Pla de Museros

140
L’alcaldessa d’Almassora, Susanna Nicolau, plantejarà avui al consell d’administració de Reciplasa, del qual forma part com a vicepresidenta segona, la possibilitat que l’entitat assumeixi els costos de l’asfaltat del camí Pla de Museros. El paviment del vial presenta nombrosos desperfectes a causa del constant pas de camions carregats de residus que, diàriament, utilitzen el camí per arribar a la planta de transferència de residus sòlid urbans, propietat del consorci.

Nicolau d’adjuntar a la seva petició les demandes realitzades a l’Ajuntament d’Almassora per part de la Societat de Regs Pou Pla de Museros, els membres han hagut d’afrontar la reparació de les canalitzacions que presentaven esquerdes ocasionades pel pas de camions. “Els regants ens han informat que, cada any, han de fer front a la reparació de les canonades, l’última, executada el passat estiu, de gairebé 800 euros”, ha explicat la primera edil, qui assegura que “aquesta petició va ser traslladada en diverses ocasions a Vicente Casanova, però l’anterior alcalde mai va donar una resposta als problemes dels regants “.

Els camions de recollida d’escombraries que transiten pel camí poden arribar a assolir la 45 tones i el ferm no està en condicions de suportar aquest pes. “El pas d’un altre tipus de vehicles pesants no està permès i, al seu dia, l’anterior equip de govern va donar llum verda a que els camions de Reciplasa usessin el vial, encara que aquesta decisió ha portat conseqüències per als usuaris del camí Pla de Museros i per als regants “, ha aclarit la Nicolau.

Cal destacar que la planta situada al terme d’Almassora és la que compacta les restes de la recollida domiciliària de la pròpia localitat, a més dels de Vila-real, Castelló de la Plana, Benicàssim i Borriana, motiu pel qual el consistori considera que hauria de ser Reciplasa la que assumís els costos d’asfaltat. El camí Pla de Museros travessa la zona industrial de les Forques, pel que és utilitzat diàriament per multitud de conductors que suporten les molèsties ocasionades pels sots i esquerdes que presenta el vial.