L’ajuntament d’Almassora obrirà en febrer, la terera zona d’oci caní de la població

479
L’Ajuntament d’Almassora obrirà a la segona quinzena del proper mes de febrer la tercera zona d’oci caní de la població, amb les mirades posades en nous sectors a fi de dotar al municipi d’altres espais d’esbarjo per als animals .De fet, segons ha confirmat Luis Martínez (regidor de Policia Local a l’Ajuntament d’Almassora) “l’espai executat durant l’any passat, roman tancat d’acord a les prescripcions tècniques del servei de jardineria“.

Així mateix, Luis Martinez comenta que “s’ha plantat la gespa, però encara no ha arrelat, de manera que durant la primera quinzena del mes de febrer es procedirà a la seva primera sega i serà llavors quan, tal com ens aconsella la concessionària, pugui obrir-se al públic .

Finalment, Martínez ha recordat que a aquestes mesures se sumen les ordres internes de servei que la Policia Local exerceix de forma periòdica“. Els agents sancionen aquest tipus de conductes, però resulta de gran eficàcia comptar amb la col·laboració ciutadana, ja que els veïns són els que poden ajudar-nos a perseguir i sancionar comportaments incívics“.