L’ajuntament d’Almassora invertirà més de 82000€ en les pistes municipals de tennis

430

L’Ajuntament d’Almassora invertirà ara més de 82.000 euros a les pistes municipals de tennis amb la intenció de millorar les condicions de les dependències públiques esportives.

De fet, així ho ha anunciat Vicente Casanova (Alcalde d’Almassora) que ha assenyalat també que “l’objectiu és donar un millor servei als usuaris que habitualment utilitzen aquestes instal·lacions”.

D’una banda, el consistori preveu una partida de 60.000 euros per millorar la instal·lació elèctrica del complex esportiu. “S’haurà d’habilitar una nova escomesa perquè l’espai tingui un subministrament propi i deixi d’estar connectat a l’enllumenat públic”. Per a això, “hem contemplat una suma important que ens permeti canviar la instal·lació elèctrica en la seva totalitat”.

De la mateixa manera, també es contempla una suma de 20.000 euros per millorar les pistes de terra de tennis. “El club ens va transmetre que es troben en unes condicions deficients, pel que hem decidit reservar una suma que ens permeti millorar el servei”.

Finalment, Vicente Casanova també ha fet saber, que “hem contemplat una suma de 2.621 euros que ens permeti instal·lar nous equips de bombament a les dutxes”. Tal i com “ens havien comunicat els usuaris de les instal·lacions, la pressió de l’aigua és deficient, pel que hem decidit instal·lar noves bombes que millorin la prestació”.