L’agrupació de penyes ofereix entrada i viatge a Albacete per a donar suport al ValenciaCF Mestalla

552
17-06-2017 VCF MESTALLA v ALBACETE Play offs Ascenso a Segunda. En Mestalla Valencia

L’Agrupació de Penyes Valencianistes, amb la col·laboració del València CF, organitza el viatge en autobusos a Albacete per a tots els penyistes i aficionats que vulguin acompanyar al VCF Mestalla en l’últim i decisiu partit de tornada de la tercera eliminatòria pel ‘play-off ‘d’ascens a la Lliga 1 | 2 | 3, que es disputarà aquest diumenge a les 20.30 hores a l’estadi Carlos Belmonte.

Igual que va succeir a la ronda anterior davant el Real Murcia CF, el València CF ha negociat per als seus aficionats un total de 1.500 entrades a 5 euros, el mateix preu que el club de Mestalla va assignar als seguidors de l’Albacete Balompié que van acudir el dissabte passat a Mestalla.

Aquest preu només es podrà aconseguir a les entrades adquirides a través del VCF, que les posarà a la venda en taquilles de Mestalla en data i hora que es comunicarà el més aviat possible. Per la seva banda, l’Agrupació de Penyes, amb la col·laboració del club, oferirà als aficionats un ‘pack’ conjunt amb l’entrada i el viatge a Albacete per només 12 euros.