L’agencia Valenciana de Turisme promociona entre els ‘Fibers’ l’aeroport de Castelló

790

L’Agència Valenciana del Turisme (AVT) ha iniciat una acció promocional a l’aeroport de Castelló, en col·laboració amb aquesta entitat, per donar a conèixer les possibilitats turístiques de la província als passatgers que aterren aquests dies motivats pel Festival Internacional de Benicàssim ( FIB). D’aquesta manera, la seva intenció és promocionar la diversitat de l’oferta de la província de Castelló entre els ‘Fibers “que està previst que arribin en els vols procedents de Bristol i Londres.

Tal com ha apuntat el secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, en un comunicat, “la intenció és aprofitar l’arribada massiva de visitants aquests dies per mostrar-los la riquesa de la nostra oferta i totes les possibilitats que poden trobar a la província de Castelló”.

“Estem convençuts, i així ho acrediten les xifres, que els joves que vénen ara motivats per veure els seus ídols musicals i gaudir d’una gran festival com és el FIB es convertiran en futurs turistes i prescriptors de la nostra Comunitat en els seus països d’origen” , ha remarcat.

La promoció consisteix en una acció de ‘street màrqueting’, per a la qual s’han contractat els serveis d’una empresa especialitzada, a través de la qual es rebrà als visitants procedents del Regne Unit i se’ls mostrarà l’oferta turística de la Comunitat Val