L’aeroport de Castelló tanca hui l’operativa xarter

458
L’aeroport de Castelló tanca aquest dimarts l’operativa xàrter que ha possibilitat l’arribada d’un total de 4.098 turistes austríacs durant els mesos de maig i juny. L’agència majorista Iristour ha traslladat als representants de l’aeroport el seu interès en organitzar en un futur noves operatives de tipus xàrter utilitzant la base castellonenca.

Aquest dimarts parteixen amb destinació a Salzburg els dos últims avions del programa de vacances Salzburger Seniorenbund.Durante sis setmanes, s’han mobilitzat 24 vols xàrter, operats per l’aerolínia Niki, que han suposat prop de 8.000 passatgers per a l’aeroport, entre entrades i sortides.

El director de l’aeroport operat per Edeis, Alexander Schroll, ha destacat la importància de comptar amb iniciatives d’aquest tipus per incrementar l’activitat i ha mostrat el seu interès a acollir noves operatives xàrter que contribueixin al desenvolupament de la instal·lació.

Per la seva banda, el director general de la societat pública Aerocas, Joan Serafí Bernat, ha subratllat que l’arribada dels turistes austríacs ha estat possible gràcies al treball conjunt que estan realitzant l’operador Edeis, els empresaris i la Generalitat. En aquest sentit, ha recordat que l’acord per l’arribada dels turistes sènior austríacs es va concretar en l’edició de 2016 de la fira ITB de Berlín, en la reunió que van mantenir el president de la Generalitat, Ximo Puig, i el secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, amb l’operador Iristour i representants de l’aeroport.

El director gerent de Iristour, Pedro Rabal, ha expressat la seva satisfacció amb el resultat del programa i amb el funcionament de l’aeroport. “La logística de la instal·lació ha estat a l’altura en tot moment”, ha assenyalat. Segons Rabal, la seva companyia ja ha iniciat les gestions per organitzar noves operatives xàrter a través de l’aeroport de Castelló a partir de l’any que ve.