L’aeroport de Castelló exposa davant de mes de 70 agencies de viatges les seves ventajes competitives

509

El director general de la societat pública Aerocas, Joan Serafí Bernat, ha ressaltat els avantatges competitius de l’aeroport de Castelló en una trobada amb representants de més de 70 agències de viatges de la Comunitat Valenciana, als quals ha convidat a organitzar estades de vacances amb vols des de la instal·lació castellonenca.

Bernat ha participat en un esdeveniment organitzat per l’Associació Empresarial Valenciana d’Agències de Viatge (Aevav), amb motiu del seu 40 aniversari, al qual també ha assistit el secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer. El director d’Aerocas ha detallat els progressos de l’aeroport, que en els cinc primers mesos de l’any gairebé s’ha duplicat les xifres de passatgers del mateix període de 2016.

Joan Serafí Bernat ha explicat que la infraestructura està operativa els set dies de la setmana i disposa de quatre connexions regulars (Londres, Bristol, Bucarest i Sofia), que es veuran reforçades a finals d’octubre amb una cinquena ruta que enllaçarà amb la ciutat polonesa de Poznan. A més, ha destacat que el de Castelló “és un aeroport idoni per operatives xàrter, ja que té flexibilitat horària i ofereix unes tarifes aeroportuàries molt competitives”. En aquest sentit, ha recordat que entre i maig i juny la base castellonenca ha acollit una important operativa xàrter que ha possibilitat l’arribada de més de 4.000 turistes austríacs. “Aquesta iniciativa ha estat tot un èxit i l’agència majorista organitzadora ja ens ha traslladat el seu interès en promoure nous programes de vacances a través de l’aeroport de Castelló”, ha ressaltat.

D’altra banda, Joan Serafí Bernat ha posat en valor altres avantatges competitius de l’aeroport, com les seves bones comunicacions viàries o l’aparcament gratuït. També ha apuntat que es tracta d’una instal·lació “moderna i molt còmoda per als passatgers, ja que les operacions es realitzen amb gran rapidesa i gairebé sense esperes”. En aquest sentit, Bernat ha ressaltat l’elevat grau de satisfacció dels usuaris, “que en una enquesta realitzada per l’operador privat Edeis atorguen a l’aeroport una nota mitjana de 8,37 i el 92% recomanen la seva utilització”.