La XIII copa promoció cadets “Miguel Manrubia” de ciclisme, amplia a tres caps de setmana, el seu desenvolupament

550
La XIII Copa Promoció Cadets Miguel Manrubia amplia a tres caps de setmana el seu desenvolupament i millorarà amb això l’impacte turístic que el desplaçament de 1.600 persones que comporta aquesta prova entre participants, tècnics i familiars suposen per als municipis de la província on es desenvolupa la competició que impulsa la Diputació.

Una altra de les novetats d’aquesta veterana competició de promoció de l’esport base és la incorporació de dos municipis, Borriana i Sant Joan de Moró, que se sumen als que ja eren escenari tradicional de les carreres, Vall d’Uxó, Alquerías i Segorbe.

El diputat d’Esports, Luis Martínez, ha posat en valor aquest matí a la presentació “la unió d’esforços entre tots els ajuntaments, la Diputació i els clubs de ciclisme de la província per donar com a resultat una prova que beneficia tant a la promoció del esport base com a la difusió de les virtuts turístiques del nostre territori i, per descomptat, a dinamitzar l’activitat econòmica dels pobles.

Des de l’organització s’ha destacat l’increment de participació i interès que desperta aquesta prova, que enguany comptarà amb dos equips procedents de Madrid, a més de formacions de Catalunya, Múrcia, Balears, Aragó i Castella-la Manxa. L’impacte econòmic d’aquesta competició en el sector turístic i de serveis de la província serà superior als 172.000 euros en què es va estimar en 2014.

La primera de les etapes serà una contrarellotge a Borriana dissabte que ve, 11 d’abril, a la qual li seguirà el XXXII Trofeu de l’Ajuntament de Vall d’Uxó, amb 45,7 quilòmetres durant la jornada de diumenge dia 12. La tercera etapa, un circuit urbà de 45 quilòmetres, serà a Alquerías el 18 d’abril. La quarta etapa serà a Segorbe el dia 18, Xilxes acollirà la cinquena etapa el dissabte 25 i Sant Joan de Moró serà l’última seu d’aquesta copa amb el desenvolupament de la sisena etapa el diumenge dia 26 d’abril. (Adjuntem cartell amb calendari de les proves).