La Wind Orchestra Valencia actua avui al teatre municipal de Xilxes

157

La Wind Orchestra València actuarà al Teatre Municipal de Xilxes avui dissabte 12 de novembre a les 19 hores, un concert que reunirà 40 músics sobre l’escenari amb una selecció d’obres de compositors valencians.

Aquest concert, emmarcat en la programació cultural mensual impulsada per la Regidoria de Cultura, estarà dirigit pel músic de Xilxes i director titular de l’wov, Rubén Martínez, i per Molina-González, director principal convidat. Els assistents a aquest concert, en el qual s’inclouran obres dels compositors Joaquín Rodrigo, Andrés Valero, Rubén Martínez o Josep Vicent Egea, podran gaudir d’un repertori diferent i de notable dificultat tècnica que recull peces del folklore musical valencià.

Les entrades per a aquest esdeveniment musical, que tenen un cost de 5 €, es poden obtenir al Teatre Principal el mateix dissabte o mitjançant el correu electrònic windorchestravalencia@gmail.com.

El regidor de Cultura, Sergi Alejos, ha explicat que “aquesta és una bona ocasió per gaudir d’un repertori musical valencià poc habitual, així que animem als veïns i veïnes de Xilxes a acudir al concert ia contribuir a la posada en valor d’aquesta cultura musical tan nostra “.

L’actuació de la Wind Orchestra València forma part de la programació cultural de novembre, que inclou un total de 8 propostes, en l’àmbit musical també destaca el concert de la Unió Musical del municipi per a la festivitat de Santa Cecília.

José Martínez, alcalde del municipi, ha assenyalat que “aquest concert forma part de les opcions culturals variades i de qualitat que estem oferint a la ciutadania de Xilxes, que com en aquest cas pretenen ser una eina de difusió i promoció de la nostra cultura i del talent de joves músics “.