La Villarreal Final Cup 2017 ja te guanyadors

489

La Villarreal Final Cup va baixar el teló amb sis campions. El futbol base del Vilarreal va arribar a cinc de les sis finals, encara que només va aconseguir aixecar el trofeu a la d’Aleví 2005, en la resta va quedar subcampió. Menció especial mereixen els alevins del CD Roda, que van quedar subcampions en les categories Aleví 2005 i Aleví 2006. Tres jugadors de la #CanteraGrogueta van ser elegits com els MVP de les seves respectives categories: Alejandro Chabero (Benjamí 2008), Pau Navarro (Aleví 2005) i Pau Ferrer (Infantil 2003).

La competició es va disputar a les instal·lacions de la Ciutat Esportiva Miralcamp, la Ciutat Esportiva PAMESA ia la Ciutat Esportiva FACSA de Castelló. Dos dies de competició marcats pel bon ambient i l’afecte al futbol base.

El prestigiós torneig organitzat pel Submarí va reunir a Vila-real, un cop més, a alguns dels millors equips de futbol base. Conjunts procedents de tots els racons d’Espanya i alguns combinats europeus es van veure les cares en instal·lacions de primer nivell.

A més, cal destacar que el torneig va ser acompanyat de multitud d’activitats complementàries, amb l’objectiu de compaginar el futbol amb la millor diversió. Una excursió a l’Estadi de la Ceràmica, una visita al parc aquàtic Aquarama (Benicàssim), inflables i una espectacular Cerimònia de Cloenda van posar el punt i final a un campionat que va resultar apassionant.

El llistat complet de campions és el següent:
• Benjamí 2008: Llevant UD. Subcampió: Villarreal CF.
• Benjamí 2007: CE Sabadell. Subcampió: Villarreal CF.
• Aleví 2006: Llevant UD. Subcampió: CD Roda.
• Aleví 2005: Vila-real CF. Subcampió: CD Roda.
• Infantil 2004: Llevant UD. Subcampió: Villarreal CF.
• Infantil 2003: Chesterfield FC. Subcampió: Villarreal CF.