La Vall d’Uixó promou l’ecologia mitjançant la I fira Natura

249

La Regidoria de Medi Ambient de l’Ajuntament de la Vall d’Uixó ha organitzat per al dissabte 19 de novembre la I Fira Natura a la plaça del Mercat, amb l’objectiu de “fomentar l’ecologia i un món més verd i sostenible”, tal com ha explicat el regidor de l’àrea i segon tinent d’alcalde, Jordi Julià.

Aquesta serà la primera edició d’una trobada d’entitats ecologistes locals i d’àmbit autonòmic i nacional i grups excursionistes i de muntanya. En definitiva “es tracta d’articular una fira al voltant de les persones que es mouen en el món del respecte a la natura tant a nivell urbà com de muntanya”.

Aquestes entitats realitzaran tallers i oferiran informació a la ciutadania sobre els seus projectes, el que per al regidor de Medi Ambient és “una manera d’ajudar des del consistori al fet que les persones i associacions que treballen per un món més verd i natural es donin a conèixer “.

El plat fort de la jornada seran els concerts de grups de ska i reggae que tindran lloc a partir de les 19.00 hores “i atrauran gent de fora de la Vall d’Uixó”, ha assegurat Julià. Així actuaran La Ranamanca, formació que compta amb un integrant de la localitat; Candela Roots, banda valenciana que és una de les sensacions d’aquest any; i Train To Roots, un grup italià que compta amb gran quantitat de seguidors.

Julià ha destacat que aquesta iniciativa musical “contribuirà que la Fira Natura sigui una jornada de festa, de promoció del món natural i ecològic i l’inici d’una activitat que volem que es consolidi i faci de la Vall d’Uixó un referent com a ciutat que aposta per una vida més sostenible i més respectuosa amb la natura “.