La Vall d’Uixó es adhereix a la Mostra de Teatre Reclam de la UJI

136
L’Ajuntament de la Vall d’Uixó s’ha adherit a la XXIV Mostra de Teatre Reclam que organitza la Universitat Jaume I, amb l’objectiu de promocionar el teatre a la ciutat. Així, els dos propers caps de setmana la ciutat acollirà tres espectacles gratuïts “que ens apropen a les noves tendències en arts escèniques que estan veient ja en les grans ciutats”, tal com ha explicat el regidor de Cultura, David Lluch.

La primera actuació serà ‘De totes les belles, les més glans’ i tindrà lloc aquest diumenge 13 de novembre a les 19.00 hores al Teatre Municipal Carmen Tur a càrrec de la companyia Aèria Teatre. El motor d’aquest espectacle és la música, el vehicle el riure i el combustible l’humor.

El divendres 18 de novembre a les 10.00 i a les 12.00 hores a la zona del Mercat Municipal hi haurà “una actuació de teatre de carrer irreverent, original, surrealista i provocadora que sorprendrà a totes les persones que estiguin realitzant les seves compres”. Es tracta de l’espectacle ‘Open door’ de l’experimentada companyia Pere Hosta.

El diumenge 20 de novembre tancarà aquest cicle la companyia La Teta Calba amb l’obra familiar ‘L’or de Jeremies’. L’edil ha assenyalat que l’actuació “combina la música en directe amb l’humor a través d’una història d’amistat entranyable i emocionant”.

Lluch ha afirmat que l’objectiu de portar el Reclam fins a la Vall d’Uixó és “que la Vall sigui una ciutat de cultura i de teatre, perquè volem que a la nostra ciutat es pugui gaudir de les millors propostes del món de les arts escèniques” . A més ha remarcat que l’entrada a tots els espectacles serà gratuïta.