La Vall d’Uixó acollirà dos esdeveniments esportius, aquest proper cap de setmana

411

L’esport serà el protagonista aquest cap de setmana a Vall d’Uxó amb dos esdeveniments esportius per a escolars i adults, organitzat pel Club Trilavall. Així doncs, el dissabte està previst el I Duatló escolar que compta ja amb 230 nens inscrits en les categories de cadet, aleví, multiesport i benjamí. Alberto De la Rosa, president de l’entitat esportiva, ha explicat que durant tot el matí hauran tallers de globoflèxia, pintacares, polseres i cantajocs a l’aparcament de la piscina municipal coberta.

Així, el diumenge tindrà lloc la III Duatló Ciutat de la Vall d’Uixó que compta, fins al moment, amb 320 inscrits i que està inclòs com una de les cinc proves classificatòries per al campionat d’Espanya de duatló elit que se celebrarà a Sòria el proper mes d’abril. De la prova vallera hi ha reservades 15 places masculines i femenines per al campionat nacional.

Fins a la Vall d’Uixó es desplaçaran els millors duatletes de diverses comunitats com Madrid, Albacete i Saragossa.

El duatló consisteix en 5 quilòmetres de cursa a peu, 22 quilòmetres en bicicleta i 2,5 quilòmetres de cursa a peu. El guanyador del premi de la muntanya rebrà un pernil patrocinat per Carns Múrcia.

En aquesta cursa seran més de cent les persones voluntàries a l’organització des voluntaris, Protecció Civil, Creu Roja, Policia Local i Guàrdia Civil de trànsit.

L’alcalde de la Vall d’Uixó, Óscar Clavell, ha assegurat que des d’aquest equip de govern sempre estem al costat de l’esport, sobretot si es tracta dels més petits que són una part fonamental per a la societat i han de créixer amb els principis de competitivitat i sacrifici .

Clavell ha destacat que “estic orgullós que la Vall d’Uixó sigui coneguda per temes esportius” sobretot perquè “s’espera la presència de gent de tot Espanya“.

Així, l’alcalde ha assegurat que “aquesta és la nostra línia i seguirem apostant per l’esport“.