La Universitat de Valencia reconeix la tasca del museu de ciencies naturals el Carme d’Onda

523
La Universitat de València, a través de la Facultat de biologia, reconeix l’esforç dut a terme pel Museu de Ciències Naturals el Carme d’Onda amb motiu del conveni signat pel qual un estudiant es troba realitzant les pràctiques d’un màster en el qual es catalogaran una sèrie de fòssils i minerals provinents de les darreres donacions rebudes.

El reconeixement ha tingut lloc al Campus de Burjassot amb la presència del rector de la Universitat de València, Esteban Morcillo, i una gran quantitat de professors i empreses que han participat en els diferents projectes desenvolupats al llarg del present curs.

El rector de la Universitat de València va destacar “la importància de les pràctiques per als alumnes i les pròpies empreses atès que suposa una millor formació de l’alumnat de la Universitat”

Aquest és el segon acord que el Museu té amb una universitat, atès que anteriorment també va tenir un alumne provinent de la Universitat Jaume I de Castelló.

Des del Museu es considera que aquest acord suposarà poder inventariar els més de quatre-cents fòssils donats per una persona particular “als quals cal afegir uns dos-cents cinquanta minerals més que passaran a incrementar els propis fons del museu i que gràcies la Universitat de València, es podrà exposar a les vitrines perfectament identificats “ha indicat el director del Museu, Joan Llidó.

Al costat del Museu de Ciències Naturals el Carme d’Onda, altres setanta empreses van rebre el reconeixement de la universitat valenciana.