La Unió Esportiva Alzira guanya el VII trofeu infantil “José Magriñan”

463

L’Unió Esportiva Alzira és el campió del VII Trofeu Infantil “José Mangriñán” després d’imposar-se en una trepidant final a l’O.I. Rapitenca per dos gols a un.

Van finalitzar tres intensos dies de futbol en el vell Estadi Segarra que es va engalanar per acollir una nova edició del torneig per excel·lència del futbol basi valldeuxense. 318 jugadors inscrits, repartits entre els 16 equips participants van disputar un total de 36 partits plens d’emoció i bon futbol. La climatologia va acompanyar i les graderies van acollir a un gran nombre d’espectadors durant els tres dies de competició.

L’Alzira va ser el gran dominador del torneig imposant-se a tots els seus rivals en la fase de grups, per arribar als quarts de final on es va mesurar al Vila-real CF (un dels galls del torneig) després de concloure el partit amb empat a dos, el torn de penals aupó als alcireños a les semifinals. Més fàcil ho va tenir en les semifinals on va doblegar al Torre Aixequi per 5 punts a zero.

Per l’altra part del quadre la Va unir Esportiva Rapitenca (vencedor de l’edició anterior del torneig) va haver d’estrènyer de valent per acabar primer en el difícil grup “C” on estaven enquadrats el Llevant, Roda i Alboraia. En quarts de final es mesuraven a l’equip amfitrió l’O.D. Vall de Uxó. 2-1 es van imposar els catalans que van haver de remuntar el tant inicial dels valleros. La segona semifinal va tenir a la Rapitenca com a clar dominador ja que es van vèncer al CD Terol per 4-1.

Després d’una igualada primera part, el campió s’havia de decidir en els últims 25 minuts del partit nombre 32 d’aquesta edició del José Mangriñán. Va copejar primer l’Alzira, però l’equip del Montsià va respondre igualant la final pocs minuts després. Mancant 5 minuts per al final, l’Alzira va transformar una pena màxima per anotar el 2-1 i proclamar-se de forma brillant campió del VII Trofeu José Mangriñán.

En el partit pel tercer i cambra posada el Torre Aixequi es va imposar per 1 tant a 0 al C.D. Teruel. La llotja de l’Estadi Municipal replet de personalitats, va anar l’escenari del lliurament de trofeus.

Així es culminen de forma brillant tres dies de competició, convivència i esportivitat. El VII Trofeu Infantil “José Mangriñán” ha resultat tot un èxit a nivell organitzatiu i esportiu.

Quadre final

  • Campió: O.D. ALZIRA
  • Subcampeon: O.I. RAPITENCA
  • Tercer Classificat: C.F. TORRE AIXEQUI
  • Cambra Classificada: C.D. TERUEL
  • Millor Jugador: Aron Expósito (O.D. ALZIRA)
  • Màxim Golejador: Julen Fernández (O.I. RAPITENCA)
  • Porter més destacat: Raúl Jorza (C.D. TERUEL)
  • Jugador revelació: Álvaro Martínez (VILA-REAL C.F.)
  • Jugador més esportiu: Carlos Rolania (O.D. VALL DE UXÓ)
  • Millor afició: O.D. ALZIRA