La setena edició de la Jubilata’s Cup es presenta en el Club Náutic de Borriana com la “regata social” per excelencia

530

Les instal·lacions del Club Nàutic de Borriana han acollit una espectacular presentació de la que ja és la setena edició de la Jubilata s Cup, la competició de Vela que tal com ha explicat el president del Club, Ximo Feliu, “va començar com una mena de celebració entre amics i avui podem dir que s’ha convertit en una prova referent pel que fa a competicions de vela en el nostre territori “. Coincidint al cent per cent amb les seves paraules, el vocal del departament de Vela del mateix Club Nàutic, Jose Alberto Aleixandre, confirmava que “dins de la premsa especialitzada en el món de la vela, la Jubilata s Cup que se celebra a Borriana ha estat considerada una de les millors proves a nivell social de totes les que se celebren a la Mediterrània, ja que a més de la regata pròpiament dita, l’ambient i les activitats paral·leles la fan molt més atractiva “.

Igualment ho ha confirmat el regidor de Turisme que avui ha assistit a la presentació de l’esdeveniment, Santi Zorío, que ha destacat que “algunes de les principals novetats d’aquest any tenen relació amb aquesta diversificació de les activitats que se celebren, ja que els assistents podran gaudir del pàdel surf, la natació o el caiac mentre se celebra la competició durant tota la jornada de dissabte “. Entrant encara en més detall, el president Ximo Feliu ha explicat que “gràcies a la col·laboració tant del SME i la regidoria d’esports com del suport de la Diputació, fins i tot es podrà gaudir del que anomenem Baptismes de Mar per als escolars que ja es s’han inscrit de forma massiva i que podran tenir el seu primer contacte amb la vela, el pàdel surf, el caiac o la natació, els esports aquàtics que es promocionen des del nostre Club “. Per la seva banda l’especialista en l’apartat de Vela, J. Alberto Aleixandre ha volgut detallar que “depenent de les condicions de la mar i el vent, es dissenya el recorregut de la regata, sempre amb els àrbitres com a figures que tenen la decisió final i que després es trasllada als participants a la reunió de patrons prèvies. A més, cal afegir que poden participar vaixells de tot tipus, ja que s’estableixen uns ràtings previs depenent de l’eslora, amb l’objectiu de poder dividir els participants segons categories i que tots tinguin les mateixes opcions “.

Finalment, Feliu ha volgut agrair “als patrocinadors, a la regidoria d’Esports, a la Diputació, i en aquesta ocasió, també a l’artista borrianense Joan Poré, que de forma exclusiva ha dissenyat els trofeus que es lliuraran als guanyadors el proper diumenge al migdia, quan la tradicional paella monumental tancament un any més la celebració de la Jubilata s Cup “.