La ‘Ruta Ciutadana’ del PPCS arriba a l’associació Síndrome de Down

482

El Grup Municipal Popular segueix recorrent amb el seu ‘Ruta Ciutadana’ les associacions que treballen en projectes socials per a la ciutat de Castelló.

La portaveu popular, Begoña Carrasco, i la regidora Salomé Pradas van visitar l’Associació Síndrome de Down Castelló per fer-los entrega d’un donatiu de 500 euros, corresponents al sou que percep Pradas com regidora a l’Ajuntament.

Aquest gest respon a un compromís adquirit a l’inici de la legislatura amb la finalitat d’afavorir projectes socials com els que desenvolupa l’Associació Síndrome de Down Castelló. Anteriorment s’han beneficiat altres organismes com Càritas, Pare Ricardo o el Centre Social Marillac.

En la seva visita, la portaveu popular Begoña Carrasco ha manifestat: “Volem sumar i contribuir a la millora de la qualitat de vida de les persones amb Síndrome de Down i altres discapacitats psíquiques”.

A més, des de l’Ajuntament i des del Senat “presentarem iniciatives que afavoreixin la plena integració laboral. Cal que les empreses, a l’hora de contractar, respectin i compleixin les quotes reservades a persones discapacitades i que hi hagi una distinció entre discapacitat física i intel·lectual, perquè tots tinguin oportunitat d’accedir a la vida laboral, després d’haver-se format “.

Carrasco avança que des de l’Ajuntament estudiaran la possibilitat d’ampliar subvencions perquè els usuaris de l’Associació Síndrome de Down puguin seguir gaudint de tallers ocupacionals a l’estiu, sense que els suposi a les famílies un gran esforç econòmic.