La regidoria d’esports de Benicarló inverteix més de 6000€ per a la remodelació de les seves instal.lacions esportives

593
La Regidoria d’Esports de Benicarló ha realitzat una inversió que supera els 60.000 euros, en la remodelació dels vestidors de les pistes d’atletisme i de la pista del Passeig Marítim.

A més, s’han renovat també els vestidors de la pista interior del Pavelló Poliesportiu.

En el marc del programa d’inversions i manteniment de la xarxa d’instal·lacions esportives municipals, la Regidoria d’Esports ha invertit en els últims mesos més de 60.000 euros que s’han destinat a l’adequació dels vestidors de les pistes d’atletisme (35.077 euros) , de la pista esportiva del Passeig Marítim (20.113 euros) i de la pista interior del Pavelló Poliesportiu (4.792 euros). Les tres obres eren necessàries per a la pràctica de l’esport a les instal·lacions i han anat a càrrec de l’empresa Construccions Jelbe.

Tal i com ha assenyalat el regidor d’Esports, José Joaquín Pérez Ollo, les obres han servit per a “dignificar les instal·lacions i posar-les al dia“. L’alcalde, Marcelino Domingo, per la seva banda, ha destacat que aquestes obres suposaran una millora notable per als usuaris de les tres instal·lacions, tant pel que fa a comoditat com en altres aspectes com l’accessibilitat.

Per últim queda comentar, que de la pintura exterior dels vestidors s’encarregaran els alumnes del taller de enpleo Benicarló Conserva.