La regidoria d’educació de Vinaròs organitza diverses activitats de foment de la lectura, per al dijous sant “2 d’abril”

485
La regidoria d’Educació de l’Ajuntament de Vinaròs ha organitzat diferents activitats de foment de la lectura per al Dijous Sant, 2 d’abril, coincidint amb el dia internacional del llibre infantil i juvenil.

El regidor d’Educació, Lluís Adell, ha afirmat que “una societat avançarà si les noves generacions són millors lectors que les generacions anteriors i per això tots els esforços són necessaris per seguir creant aquest hàbit lector que aconseguirà una societat millor d’aquí a uns pocs anys “.

Les activitats programades es desenvoluparan a la Biblioteca municipal i constaran d’una sessió de contacontes i uns tallers d’elaboració de punts de llibre. Les edats per a les quals estan dirigides ambdues activitats són els petits de 6 a 12 anys i la inscripció gratuïta es pot realitzar ja en la regidoria d’Educació situada a la primera planta de la Biblioteca.

Adell finalitzava destacant “les nombroses activitats organitzades per la regidoria durant tot l’any per fomentar la lectura i han de servir com a estímul a les famílies per continuar amb aquesta tasca en el seu dia a dia”.