La regidoria de cultura de Benicarló convoa el concurs local de primavera de dibuix i pintura

756

Un any més, la Regidoria de Cultura ha convocat el Concurs Local de Primavera de Dibuix i Pintura per a persones nascudes o empadronades a Benicarló. Els treballs, que tenen llibertat de temàtica i de tècnica, es poden presentar fins al 7 d’abril.

El Concurs Local de Primavera de Dibuix i Pintura arriba ja a la 22a edició. Un any més, les persones nascudes o empadronades a Benicarló es podran presentar al concurs, sempre que no siguin els guanyadors de la passada edició ni siguin autors professionals de trajectòria artística reconeguda.

Com sempre, s’estableixen dues modalitats, la de dibuix i la de pintura, amb llibertat de temàtica i de tècnica. Per a la selecció de les millors obres, el jurat tindrà en compte criteris com la qualitat expressiva de l’obra, la creativitat, l’originalitat, la perfecció tècnica i artística, la composició i la dificultat.

Els premis són de 500 euros per al guanyador en la modalitat de pintura i 300 euros per al guanyador en la modalitat de dibuix. El segon i el tercer premi de les dues modalitats es premiarà amb 120 euros i 60 euros respectivament.

Juntament amb les obres premiades, el jurat farà una selecció de 20 a 23 treballs que s’exposaran al Mucbe del 17 d’abril al 10 de maig.