La regidora de joventut de Vinaròs convoca quatre beques formatives per a estudiants

440
La regidoria de Joventut de l’Ajuntament de Vinaròs ha donat a conèixer avui, la immediata convocatòria de quatre beques formatives per a estudiants que convoquen la Diputació de Castelló i l’Ajuntament de Vinaròs. 

A més, segons assenyala Carla Miralles (Regidora de joventut de l’ajuntament de Vinaròs) “aquestes beques es concedeixen per quart any consecutiu i són conseqüència de l’interès del president de la Diputació, Javier Moliner, i del diputat de joventut, Pablo Roig, a oferir els estudiants la possibilitat de conèixer de primera mà el treball en l’administració pública “. 

Els requisits per optar a una d’aquestes quatre beques són ser estudiant de cicles formatius o estudis universitaris, graus, màster, etc … i tenir entre 18 i 30 anys. La jornada laboral és de 25 hores a la setmana durant tres mesos entre juny i octubre i la remuneració de 500 euros al mes dels que Diputació assumeix el 80% i l’Ajuntament de Vinaròs el 20% restant. Les àrees a les que es destinaran els becaris seran els departaments de joventut, biblioteca, recursos humans i educació. 

Miralles informava que “aquesta setmana es publicaran les bases al tauler de l’Ajuntament a més de la web municipal i les xarxes socials municipals i des de la seva publicació seran 10 dies naturals per presentar la documentació”. 

Finalment, Carla Miralles ha destacat que “aquesta línia de formació que genera la Diputació és una eina molt útil per obtenir un primer contacte amb el món laboral després dels estudis i que des de l’Ajuntament de Vinaròs valorem molt positivament”.