La quinta edició del Formigues Festival cobra forma en els 15.000 m2 del recinte VillaCamp de Benicàssim

491

A 24 hores perquè el Formigues Festival de Benicàssim salti a escena, les tasques de muntatge iniciades a principis de setmana segueixen a bon ritme -malgrat el vent- per omplir d’activitat i color els 15.000 metres quadrats del recinte VillaCamp, epicentre de la cinquena edició del festival 100% familiar. La nova incorporació del certamen, la Carpa Circ, una de les responsables de l’increment a deu de les àrees extramusicals del Formigues 2017, ha estat una de les últimes infraestructures en prendre forma.

Igual que els altres espais del recinte, la vistosa instal·lació circense començarà omplir-se de vida aquest dissabte, 13 de maig, a partir de les 11.15 hores, quan el ja habitual ‘Hola Formigues’ doni per inaugurada una edició que espera atraure 7.000 petits i majors de ciutats tan distants com Gijón, Barcelona, ​​Múrcia, Madrid o València.

Després d’una autèntica marató matinal d’activitats, tallers, xerrades i diversió, l’escenari Formigues començarà a vibrar la tarda de dissabte amb els primers acords de Jo Sóc Ratolí (15.30), al qual seguiran The Pinker Tones (17.30) i Siamiss Dj ‘s (19.00 ). Aquest any, com a novetat i de la mà del Formigues Nit, el públic podrà gaudir del festival fins a la mitjanit amb les actuacions de The Alligators (20.30 hores) i Guille Milkyway (La Casa Azul), que tancarà la primera jornada del Formigues.

Per facilitar la compra d’entrades i l’accés al recinte i evitar esperes a l’hora de recollir les acreditacions, les taquilles del Formigues obriran aquest divendres a les 19.00 hores i el dissabte i el diumenge una hora abans de l’obertura de portes, a les 10.00.