La quarta edició del circuit WTA Castelló-Spain atraurà a la provincia a mes de 1000 persones

73

La Diputació de Castelló liderarà un cop més el major esdeveniment de tennis femení de la Comunitat Valenciana gràcies al IV Circuit WTA Castelló-Spain. La cita esportiva, que reunirà prop de les 200 millors promeses del tennis mundial, s’ha convertit en un projecte de prestigi internacional que vertebrarà des d’aquest dissabte tota la província a través dels seus quatre seus (Benicarló, Vinaròs, Castelló i Nules) convertint-se en un recurs esportiu, però també econòmic, de primer nivell amb un miler de persones mobilitzades i ingressos propers a un milió d’euros.

No en va, durant la presentació del torneig celebrada aquest matí i en què ha estat present el diputat d’Esports, Luis Martínez, s’ha destacat la “empremta que deixa el torneig a la província més enllà del seu innegable pes esportiu”. Cal destacar que al costat de les 200 esportistes que visitaran Castelló, a més d’àrbitres internacionals i tècnics, visitaran la província centenars d’acompanyants que es converteixen en un “veritable esperó per a l’ocupació hotelera en una època de menys activitat com és la tardor”.

Referent a això, Martínez ha destacat que la dimensió internacional del Circuit WTA Castelló-Spain “el converteixen en un recurs més dins de la política impulsada pel Govern Provincial a l’hora d’aprofitar l’estirada econòmic i turístic de l’esport”. “Esdeveniments d’aquesta magnitud redunden positivament en sectors com l’hoteler i el de la restauració generant així oportunitats laborals i dinamitzant tot el territori”, ha apuntat Martínez.

Un mes del millor tennis femení

Cal destacar que el IV Circuit WTA Castelló-Spain impulsat per la Diputació de Castelló es compon de quatre tornejos independents. El primer d’ells arrencarà ja aquest dissabte al Club de Tennis de Vinaròs i es perllongarà fins al dia 13 mentre que del 12 al 20 d’aquest mes el tennis prendrà el CT de Benicarló; del 26 al 4 de desembre es traslladarà fins a Castelló i ja, finalment, omplirà d’activitat Nules del 3 al 11 de desembre.

Finalment, Martínez ha volgut destacar que “durant un mes podrem gaudir en quatre municipis de la província de les raquetes que lideraran els grans tornejos en un futur pròxim i que ja ara estan competint en molts casos al màxim nivell”.