La programació del Gil-Albert per al mes de novembre

99
Casa Bardín entrada

La Casa Bardín acull demà dimarts 8 de novembre a les 20:00 hores la inauguració de l’exposició “Fabrication of (non) sense”, una original proposta de Joan F. Navarro que versa sobre l’existència d’una simetria en la relació ciència- art. La mostra, comissariada per Milagros Angelini, forma part de les múltiples activitats culturals que l’Institut Gil-Albert ha programat per aquest mes i que inclouen, així mateix, presentacions de llibres, xerrades o trobades literàries

En aquest sentit, el centre oferirà el proper dimecres 9 de novembre a les 20:00 hores una nova sessió del cicle ‘Descobreix una Obra d’Art en el MUBAG’ que, en aquesta ocasió, estarà dedicada a l’artista italià resident a Alacant Massimo Pisani ia la seva obra ‘La forma abans’. La iniciativa, que com és habitual es celebrarà al museu, comptarà amb la participació del doctor en Filosofia i Lletres per la UA Jordi Navas, que serà l’encarregat d’analitzar tots els detalls d’aquest treball.

Un dia més tard, dijous, tindrà lloc a la Casa Bardín l’activitat ‘Alimentant Pluges’, en què l’escriptor i poeta natural de Pinós Pedro Serrano Muñoz oferirà una lectura d’algunes de les seves composicions i establirà una conversa amb el públic assistent .

El cicle ‘Darrere de les Cambres’, que permet la interacció i l’intercanvi d’experiències amb coneguts i destacats professionals del món del cinema i la televisió, és una altra de les propostes que continuen aquest mes de novembre. Així, divendres dia 11 a les 18:00 hores el públic tindrà l’oportunitat de gaudir a la Casa Bardín dels coneixements i consells de Gervasio Iglesias, director i productor executiu de La Zanfoña Produccions i membre de les acadèmies Europea i Espanyola de Cinema .

La presentació de la revista ‘Canelobre’, dedicada al turisme a la província d’Alacant, la celebració de la conferència ‘El dibuix alçat de la façana’ de Carlos S. Martínez Ivars o el recital ‘Música espanyola per a piano’ a càrrec de Jesús María Gómez són altres de les moltes activitats programades per l’IAC per aquest mes de novembre i que es poden consultar a través de la pàgina web de l’institut o en el seu perfil de Facebook.