La productora de ‘America Wild’ ha premiat l’Hemisfèric amb 20.000 dòlars per presentar la millor campanya

536
MacGillivray Freeman, productora de la pel·lícula ‘America Wild’, ha premiat l’Hemisfèric amb 20.000 dòlars per la campanya dissenyada per la Ciutat dels Arts i els Ciències per promocionar la pel·lícula. La idea presentada ha guanyat el concurs que la productora va posar en marxa entre els cinemes IMAX d’Europa en els que actualment es projecta la pel·lícula: a París, Nuremberg, Copenhaguen i València.

Aquesta campanya mostra als protagonistes de la pel·lícula escalant diferents escenaris del Museu i l’Hemisfèric, fent cimera en aquest últim, després de la baixada per una impressionant tirolina que uneix els dos edificis. Una acció en directe que tindrà lloc el proper dissabte 20 de maig en un gran esdeveniment obert al públic.

La pel·lícula IMAX ‘America Wild’ recorre alguns dels parcs nacionals més famosos dels Estats Units i les aventures que hi viuen tres moderns exploradors: l’alpinista Conrad Anker, el fotògraf d’aventura Max Lowe i l’artista Rachel Poh.

19 aniversari de l’Hemisfèric

L’Hemisfèric, que demà compleix el seu 19 aniversari, va obrir les portes al públic el 16 d’abril de 1998 i és l’única sala de projeccions d’Espanya que alberga tres sistemes de projecció: cinema en gran format (IMAX Dome), cinema digital 3D ( dimensions de la pantalla 16 x 8 metres) i sessions de planetari en directe.

En la seva trajectòria, ha destacat per oferir diferents propostes relacionades amb la història, la ciència, la tecnologia i l’astronomia. En aquests anys ha ofert més de 73 títols que han estat vistos per més de 8.400.000 milions d’espectadors i que sumen més de 55.000 hores de projecció. Per Setmana Santa, l’Hemisfèric àmplia sessions amb projeccions des de les 11 a les 20 hores, i el dissabte 15 i diumenge 16 d’abril, a més s’inclou sessió a les 21 hores.

Entre les opcions a triar destaquen ‘L’oceà secret de Jean-Michel Cousteau’, última estrena IMAX de l’Hemisfèric, ‘America Wild’ i ‘El vol de les papallones’. En programació infantil, es projecta la pel·lícula ‘Caminant entre dinosaures 3D’ a partir de 7 anys i ‘Escapada al paradís 3D’ una nova aventura de tortugues ‘a partir de 4 anys. A més, el cicle ‘Tardes de Disney’ s’iniciarà el dissabte 22 d’abril amb la pel·lícula ‘Vaiana’ a la sessió de les 18 hores.