La primera plantilla del VillarrealCF torna hui a la feina després de les vacances

489

La primera plantilla del VillarrealCF tornarà a la feina aquest dijous després de les vacances. Els futbolistes se sotmetran a les habituals proves d’esforç per valorar el seu estat de salut, la capacitat física i el seu potencial de cara a l’inici de la pretemporada. La plantilla es repartirà en grups i en diferents torns anirà complint amb les diferents proves fins el dissabte 8 de juliol.

El diumenge 9 de juliol es durà a terme el primer entrenament a la Ciutat Esportiva (9.30 hores), mentre que dilluns de la setmana vinent se celebrarà la primera roda de premsa de la temporada amb l’entrenador Fran Escribá com a protagonista. El tècnic de la primera plantilla groga compareixerà davant els mitjans de comunicació un cop finalitzat l’entrenament matutí a la Ciutat Esportiva.

El Submarí s’exercitarà en doble sessió dilluns, dimarts, dijous i divendres. Ja el dissabte, 15 de juliol, la primera plantilla entrenarà al matí (9.30 hores) ia la tarda jugarà el seu primer amistós de pretemporada contra el Vila-real B a la Ciutat Esportiva (horari per confirmar).

Diumenge 16 de juliol, l’equip de Fran Escribá s’exercitarà al matí (9.30 hores) ia la tarda emprendrà el viatge rumb al ‘stage’ a les instal·lacions del parador del Saler (València) del 16 al 21 de juliol.