La primera equipació 2017/2018 ja despega en les tendes ValenciaCF oficials

530
14-06-2017 Recogida, Nuevas camisetas reservadas por aficionados. En la Megastore. Valencia.
Aquest dijous, 15 de juny, les Botigues VCF Oficials, Megastore i Mestalla, han obert amb una llum especial, la qual li ha transmès la presència de la primera equipació 2017.18 per tal que els valencianistes ja puguin gaudir-la. Les dues botigues, tematitzades d’acord al nou uniforme, han copat tota l’atenció de l’aficionat res més obrir-se, a les 10h. Els primers valencianistes que s’han acostat a Megastore i Mestalla ja tenen a les seves mans tan valuoses peces.

Perquè el València CF i adidas, en la seva quarta temporada d’unió, han volgut ‘enlairar’ al costat del valencianisme amb aquesta nova equipació que té com a distintiu diferencial la figura del ratpenat, que corona el nostre escut i que és un dels vaixells insígnia del valencianisme.

No en va, l’uniforme és un gest de complicitat perllongat a aquest concepte global, com les pròpies mitjanes que, després de molt temps recuperen el color negre com a clar gest al recorregut de part de les nostres equipacions al llarg de la història, a més d’altres detalls que sempre afegeixen un valor afegit com el detall del nom del Club.

L’afició té des d’aquest dijous, 15 de juny, fins diumenge, 18 de juny, quatre intensos dies per ser dels primers a gaudir de l’uniforme i portar-com ja fessin els aficionats que van realitzar la pre-reserva.

Per adquirir la primera equipació pots fer-ho a la Botiga VCF de Mestalla i Megastore:

Els horaris de la Megastore VCF són:
• De dilluns a dissabte: De 10:00 a 22:00 hores. Diumenges i festiu: De 11:00 a 20:00 hores.

Els horaris de la Botiga VCF de Mestalla són:
• De dilluns a divendres: De 10:00 a 20:00 hores. Dissabte: De 10:00 a 20:00 hores. Diumenge: De 10:00 a 14:00 hores.