La prevenció del mosquit tigre està funcionant al terme municipal de la Llosa

456
La prevenció del mosquit tigre està funcionant al terme municipal de la Llosa. Els controls i proves que estan duent a terme el municipi no han detectat la presència d’aquesta espècie a les zones humides de la localitat. L’alcalde, Ximo Llopis, ha explicat que es tracta de l’únic terme municipal en el qual no s’ha detectat la presència de l’espècie. El primer edil ha mostrat la seva satisfacció per l’eficiència dels treballs. No obstant això ha fet una crida als veïns perquè segueixin les mesures de prevenció i informin al consistori si detecten la presència de mosquit tigre.

Llopis ha explicat que “des de fa anys a la Llosa estem treballant conjuntament amb la Diputació i una empresa especialitzada. El fruit d’aquesta tasca s’està apreciant “. Així, ha valorat el suport que està rebent la Llosa de la Diputació de Castelló. Des de l’organisme provincial s’ha posat a disposició de la Llosa el servei de prevenció i també l’elaboració d’informes en cas que es detecti la plaga. Els municipis disposen del calendari de sortides dels tècnics en què es comproven les zones de risc.

L’alcalde de la Llosa també ha recordat que els veïns disposen de fullets informatius a l’ajuntament. L’any passat la Llosa va ser un dels 74 municipis de la província que va rebre ajuda de la Diputació per prevenir la presència del mosquit tigre.