La pretemporada del LlevantUD començarà el proper 6 de juliol

477

La pretemporada arrencarà el proper 6 de juliol. Els jugadors de l’esquadra blaugrana estan citats en aquesta data per reprendre l’activitat física. Formalment naixerà l’exercici 2017-2018, que suposa el reingrés de la societat del barri d’Orriols al cosmos de la Primera Divisió, després d’un curs titànic en el marc de la categoria de Plata que es va saldar amb un ascens meteòric certificat a falta de sis setmanes per al tancament de la competició després de la victòria aconseguida davant l’Oviedo. Els integrants de la plantilla blaugrana passaran les pertinents i obligades proves mèdiques durant les jornades de dijous i divendres, 6 i 7 de juliol. És el pròleg al retrobament amb el verd pautat per al matí del vuit de juliol en el marc de la Ciutat Esportiva.

La instal·lació blaugrana adquirirà protagonisme durant l’alba del curs. Les sessions i els entrenaments es succeiran. Sobre la seva superfície els futbolistes començaran a acumular les primeres hores de treball de la temporada. Allà els jugadors prendran consciència de la duresa de l’apassionant exercici que ja s’acosta. Des Bunyol el planter es traslladarà fins a l’Hotel Golf Campoamor a Oriola per desenvolupar una nova fase en el procés de preparació previ al desembarcament de lliga en l’àmbit de Laliga Santander. La concentració en terres alacantines està acotada en el temps. Des del proper 23 de juliol i fins al 30 del mateix mes l’epicentre de l’acció estarà focalitzat en un espai que no resulta estrany.

En aquest sentit, hi ha una convergència amb les pautes plantejades durant el començament de la campanya passada. El Llevant farà memòria per retornar a un punt de la geografia valenciana que coneix després de l’experiència a les ordres de Muñiz durant l’estiu de 2016. Campoamor es convertirà en la caserna general dels jugadors i cos tècnic blaugrana durant l’última setmana del mes de juliol. Allà es solidificarán relacions des d’un prisma personal per seguir aprofundint en el procés de creixement tàctic de l’equip. De forma transversal, l’equip afrontarà el calendari de partits de preparació. Fins a la data estan concertats els duels amistosos davant el Vila-real, al feu del Collao del 30 de juliol, i el partit davant el Reial Saragossa a Terol programat per al 5 d’agost.