La plataforma Salvem al Castelló i a la seva cantera convoca altra concentració

93
SONY DSC
La plataforma Salvem al Castelló i la seva pedrera comunica que manté les accions proposades en l’anterior partit davant del Recanvis Colom per diumenge que ve a l’enfrontament que tindrà lloc a Castalia a les 17: 00h davant del Paterna. Es recorda que es convoca a l’aficionat albinegre de manera pacífica a la zona de tribuna de l’Estadi Municipal de Castalia a les 16:15 hores de diumenge com a mostra de protesta per l’actual gestió i direcció del club del president David Cruz.

De la mateixa manera, es manté la mocadorada a la llotja prevista per al minut 19:22 de partit en què esperem es faci participi l’afició albinegra tal com va passar el partit. «Considerem molt important la participació en tots dos actes per la qual cosa demanem a la gent la seva col·laboració. És el moment de lluitar pel nostre equip », finalitza la nota de premsa.

L’equip va tornar als entrenaments

D’altra banda, la plantilla va treballar aquest dimecres al camp del Parc sindical, amb la mirada posada en el partit de diumenge contra el Paterna. Els albinegros volen seguir sumant i prolongar la ratxa de bons resultats que a hores d’ara és de deu jornades seguides sense conèixer la derrota.