La plantilla del CD Castelló ha mostrat la seva intranquilitat per el comiat de tres jugadors albinegres

138

La plantilla del Castelló es va reunir entre dijous després d’entrenar a l’estadi Castalia per analitzar les últimes decisions del club. No es descarta que es faci públic un comunicat, tot i que les aigües estan agitades i la indignació i fins i tot la por s’ha instal·lat al vestidor. Indignació per l’acomiadament de tres futbolistes i por perquè són conscients que en breu van a haver més a causa de la delicada. Després van publicar un comunicat, signat conjuntament amb el cos tècnic, en el qual va quedar clara la “intranquil·litat” que viu el vestidor, a més de demanar al club que reconsideri la seva decisió dels acomiadaments, perquè faci marxa enrere i readmeti els tres companys acomiadats: Arturo Navarro, Alberto Ramos i Borja Gómez.

El comunicat íntegre és el següent:

La plantilla i cos tècnic del CD Castelló SAD, vol amb aquest comunicat públic manifestar la seva total disconformitat amb la mesura presa pel club de donar de baixa als companys / jugadors: Arturo Navarro Garcia, Borja Gomez Bataller i Alberto Ramos Ros.

Els motius esgrimits per a la seva decisió i les explicacions verbals rebudes no les podem considerar, per a res, convincents.

També volem expressar i manifestar la intranquil·litat regnant al vestidor per tots els esdeveniments que s’estan produint de manera encadenada en les últimes setmanes.

Desitgem que reconsiderin la seva postura pel bé de l’equip darrere de poder aconseguir els objectius marcats al principi de temporada.

Fmdo: Plantilla / cos tècnic CD Castelló SAD