La plaça de les Lletres Valencianes finalitza la instal·lació de les reixes del pis que faltaven

122
Plaça les Lletres Valencianes Alzira

El passat mes de setembre es va realitzar la primera part de la instal·lació de les reixes del pis que, segons algunes queixes, donaven problemes tant als vianants com als xiquets i xiquetes a l’hora de jugar en la zona.

L’Ajuntament d’Alzira, a través de la regidoria de Gestió Urbanística, va prendre la decisió de substituir les antigues reixes, que no s’adaptaven a les necessitats de la zona, per unes altres que s’acomoden a la seua activitat, que a hores d’ara estan realitzant-se les tasques de finalització de substitució.

Com ja va declarar al seu moment el regidor de l’àrea responsable, Fernando Pascual, “amb el canvi de reixes, l’espai queda més segur i tots els que disfruten d’esta plaça poden quedar tranquils amb la substitució.”